Ambient on/off

За мисијата

27 Day 2,470, 06:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Благодарам што коментиравте!

read more »

ПОД ИТНО! -НАП со еГрција, и МПП со Албанија!

52 Day 2,105, 06:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Патриотизам е да се сака својата земја и да се знае како да се зачува истата на еден мудар и флексибилен начин. Местоположбата на Македонија е таква да мораме да градиме позитивна клима со соседите па дури и со грците доколку сакаме да не има. Тоа е

read more »

Плачисрби повелете

67 Day 2,041, 08:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Оддамна не сум пишал статија, а мислам и дека немам што многу да кажам во една ваква игра која оддамна веке ништо не е така како што беше. Сепак, ете последните турбуленции малку ме тргнаа од двокликашката дремка за сосема на кратко да го кажам свој

read more »

Летување на Голи Оток со Удба Турс!

101 Day 1,544, 06:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisСите играчи кои промовираат југословенски сојуз нека имаат во предвид дека тој сојуз не зависи само од србите и хрватите кои не можат да се смислат едни покрај други туread more »

(НЕ)моралот на конгресмените

38 Day 1,518, 16:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Остај што гласавте за двокликаш претседател, сега истиот не сакате да го пуштите и да си оди!

Како можете, со кое лице ке му објасните на народот дека поддржувате неактивен претседател со цели 11 гласови
read more »