Ambient on/off

завршено-complete

180 Day 1,944, 04:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

поделбата е завршена
division is completed
read more »

поделбата е завршена-division is over

151 Day 1,919, 09:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Поделбата е завржена поделени се околу 10.000 лебчиња и 1.000 оружја

read more »

Поделба на 50 лебчиња за секој(завршено-end)

81 Day 1,914, 07:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Поделбата е завршена поделени се околу 8.000-9.000 лебчиња

read more »

Вечна еМакедонија

18 Day 1,907, 16:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Здраво еМакедонци!

Како што знаеме сите еМакедонија скоро ја немаше на карта но со текот на времето и со нашето големо напредување успеавме да ја вратиме еМАКЕДОНИЈА повторно во нормала и дури постигнуваме повише затоа да продолжиме во исто … read more »