Ambient on/off

Cameria,Lufta,Bilanci!

43 Day 2,324, 16:28 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Pershendetje trima e trimereshat e Shqiperise!

Lufta e Camerise. Lufte e jashtzakonshme mund te themi padyshim.
Si nje shqiptar nga Kosova per mua gjithmone ka qene kenaqesi dhe ndjenje e veqante te luftoja ne betejen e Kosoves ndaj armikut

read more »

[ENIGMA]-Njoftim!

68 Day 2,297, 14:15 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Pershendetje trima edhe trimereshat e Shqiperise!

Njesia ushtarake ENIGMA si nje prej njesive me me ndikim dhe kontributdhenes ne Shqiperi ka vendosur te sjell disa ndryshime ne brendesi te struktures se saj.
Qellimi gjithmone eshte dhe

read more »

[Qeveria Shqiptare] Air Strike

21 Day 2,099, 16:21 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysisPershendetje te nderuar qytetare te Shqiperise.


Sic e dini aktualisht Shqiperia gjendet ne lufte me Malin e Zi per nje jave me radhe , si rrjedhoje edhe mburoja … read more »

Qeveria e Shqiperise - NJOFTIM ME RENDESI II

29 Day 1,939, 08:58 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders


Përshëndetje të nderuar bashkëlojtarë !

Këto dy ditët e fundit kemi pasur dy beteja të mëdha kundër një armiku shumë të fuqishëm siq është servia.

Sot jemi duke e luftuar betejën e … read more »

Qeveria e Shqiperise - NJOFTIM ME RENDESI!!!!

57 Day 1,937, 15:58 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Pershendetje Shqiptare.Nje lajmrim i shkurte.

Po e shkruaj kete artikull per te ju informuar qe menjehere pasi te perfundoj rezistenca ne Tirane , do te vazhdojme menjehere me

read more »