Ambient on/off

Нови промени на ден 1,680

7 Day 1,680, 07:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво Македонијо,

Статијава ја пишувам за да ви ја објаснам новата воена промена од страна на админите. Станува збор за Rocket Factory.

Со поседување на Rocket Factory ќе бидеш во можност да произведуваш свои сопствени ракети кои ќе ти … read more »

Избори во ОНЕ + апликации за SG и MC

12 Day 1,679, 17:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво Македонијо,

Некои од вас веќе знаете, а некои за ова можеби првпат ќе прочитате. На секои 2 месеци во ОНЕ се одржуваат избори за следен Secretary General и Military Commander.

Следните вонредни избори во ОНЕ се на 27 Јунread more »

Македонија и ОНЕ + решение за проблемот [MKD/EN]

125 Day 1,678, 11:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

English version on the bootom!

Здраво Македонијо,


После подолго време да напишам статија поврзана со политиката на Македонија и ОНЕ.

Пред неколку саати влегов на чатот на ОНЕ и богами имаше што да видам.. Македонија е казнета бидејќ … read more »

Euro 2012

22 Day 1,676, 16:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Miroslav Klose - Greece know why!
UNITED MACEDONIA!

[img]http://wiki-images.enotes.com/thumb/5/5d/[/img] … read more »

Welcome babies

15 Day 1,675, 09:07 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Hello baby. (you will listen this until you rise +22 Level)

This game is fully translated to Romanian language and before you log, change your language here to Romanian to make it easier.

[img]http://img403.imageshack.us/img403/4144/[/img] … read more »