Ambient on/off

Golema podelba na leb ;)

17 Day 1,296, 04:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Само напишете број на V и S и секој од вас ке добие по 5q1 леба а за секој shout (адд за френд обавезно 🙂 ке добиете уште 2 лепчињња!!!


Па ајде народе има леб за секој!!!

read more »

Strumjanin= Aleksandar Makedonski

7 Day 1,289, 14:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво Македонијо!!!
Еве и јас како и сите си направив весник,и се разбира целта ми е да соберам 1000 суб,не сум некој кој е многу по пишувањето ама ке пробам да направам неколку добри статии 🙂.

Инспирацијата за оваа статија ја добив од едно пре

read more »