Ambient on/off

Почитувани еРепубликанци

1 Day 2,686, 04:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ви посакувам пријатно неделно попладне, ова е за мисијата.

Ви кажав, а сега Вие поприкажете нешто 🙂

о7

read more »

Колку е паметно - кажете Вие!?

12 Day 1,505, 17:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво почитувани еМакедонци,

Мој предлог е овој!

Значи додека го папаме до крај од трите еДржави ..... АХ НЕ!!!

Утре да го опапаме само од еТурците и еКрците, СИТЕ СИЛИ да ги насочиме во НОВО и УСПЕШНО востание во Синаи против еКИПАР - да г

read more »

Моите почетоци - колку да се знае!

7 Day 1,433, 17:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Почитувани,

Овој беше мојот прв акаунт - кој го откажав http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1563681

...... За неполн месец добив повторно реферал линк и од тогаш до денес играм секој ден т.е. 31(30)/11 како и 28(29)/1 (во февруари) 😃

read more »

ЧУВАЈТЕ СИЛА! Ќе го примиме писмото!

6 Day 1,371, 11:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Здраво еМакедонци/ки,

Еве ме повторно со статија, си седам јас и си се думам кај да потрошам тро тенкој и да направам штета.....?!

Седам и следам на армиски http://cbe001.chat.mibbit.com/?server=rizon.mibbit.org&channel=%23emkd-army гледам неме

read more »

Благодарност еПријатели!

1 Day 1,336, 16:57 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

....

Многу пати имам донирано, но, многу пати сум побарал и помош (после последните измени) .... http://www.erepublik.com/en?viewPost=1626273 ...


Што да речам, нема да згрешам, па затоа се надевам дека е доволно само едно Ви благодарам еПрија

read more »