Ambient on/off

Субови

1 Day 1,973, 08:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Значи вака ако некој ми донесе 10 суб на весникот нека се јави во коментар ке има награда од мене значи ова е за тие што сакаат а исто така може и да има ММ Акција на мојот весник и така и јас ке имам повеке субови и вие исто така 🙂

read more »

Поделба3!!!!! ЗАВРШЕНА/FINISHED!!!!!!!!!1

0 Day 1,973, 04:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Колку што можев поделив ке има нова поделба за 1 или 2 дена

read more »

Поделба 3!!

114 Day 1,972, 05:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ке поделам 10q1 леб на оној што ке: Суб
Воте Saut само првите 30 ке добијат q1 леб

read more »

Наградна игра

2 Day 1,968, 12:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ке има наградна игра на мојот весник за да учествувате треба да донирате 10пари
кој сака нека ми прати и награда добиваат првите три и ке добие лебови и оружје и гратис ке има неѓто од мене

read more »

ММ Акција/ММ Action

161 Day 1,965, 06:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Пред некое време ставив една статија дека ке има ММ акција сега пак ке ставам кој сака да учествува нека остави линк од весникот во Коментар и ке биде објавен на статијава

read more »