Ambient on/off

11-ти октомври ден на Македонското востание

22 Day 3,248, 05:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

После 659 дена строг пост пишувам статија, а поводот поради што се одлучив да се омрсам е денешниот празник.

Република Македонија денеска одбележува 75 години од почетокот на антифашистичкото востание и народноослободителната војна.

На 11 Октом

read more »

ЗОШТО НЕ ГО ПОЧИТУВАМЕ СВОЕТО ?!

34 Day 2,589, 10:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Испровоциран од многу играчи на еРепублик кој што на срби, хрвати, босанци, црногорци, и други народи им пишуваат на нивен јазик,а тие не ни помислуваат да пишат на Македоски.
ДОБРО БРЕ кој К*Р пишувате на тие јазици зошто другите не пишуваат на Мак

read more »

Нови мисии ден 2537 - 14 New Halloween Temporary Missions [MACEDONP4]

21 Day 2,537, 05:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik
read more »

25 КОМЕНТАРИ !!!

37 Day 2,469, 02:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ПРЕТПЛАТЕТЕСЕ НА ВЕСНИКОТ АКО НЕ ВЕ МРЗИ !!!!!!!!!!!!

read more »

25 КОМЕНТАРИ !!!

29 Day 2,467, 15:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Субнете ми го весникот ако не ве мрзи о7

read more »