Ambient on/off

[CPOFFICE] Thank you!

1 Day 2,570, 10:22 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Faleminderit per leshimin zyrtar te postit te presidentit.

Zyrtarisht shpartalloj te tere qeverine dhe mire se vini ne diktatur 😛

me votoni perseri me t5 😃 😃

Faleminderit

Enkel
Albania CP

read more »