Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

SWEET!

ПОГОВОРКИ

4 Day 1,952, 15:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ако баба лажи, трап не лажи.
Ако жената ти е многу лична, не пуштај ја сама на свадба.
Ако знаев кога ќе умрам, сам ќе си ископав гроб.
Ако мажот е пијаница, жената ќе е маченица.
Ако не врни, барем ќе капни.
Ако се сториш овца, секој ќе те стри

read more »

ВИЦОТЕКА

3 Day 1,952, 15:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Директор се враќа од подолг службен пат и секретарката му вели:
- Имам неколку лоши и една добра вест!
- Кажи ги лошите!
- Управата за приходи направи проверка и ја блокира сметката на фирмата. Шоферот ја удри службената кола. Ни пропаднаа две про

read more »

ПОМОГНЕТЕ НА МАКЕДОНИЈА!

0 Day 1,952, 10:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Само за тие што се 25 левел и понатаму.

Ќе ве замолам да донирате храна и пари на следниов линк:

http://www.erepublik.com/mk/country/military/Republic-of-Macedonia-FYROM

Сите сакате да имаме рудник со злато па ако се соберат доволно енергиј

read more »

GOLD MINES

1 Day 1,951, 14:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

да почнеме 1.што му е на Плато... златниот рудник ќе биде ставен во вистинскиот главен град на таа држава ајде бе глупости ова е игра а не реалност...а ние (Македонија) Бугарија и други држави ако направат најголема штета нема да го добиеме рудникот

read more »

da napravime anketa! za Aliss wonder.

4 Day 1,948, 11:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

za site nezadovolni i zadovolni egragani od emakedonija pisete mi vo inbox dali ste zadovolni od Aliss wonder (segasniot epretsedatel na emakedonija) ke pretvoram vo procenti... najmalku 100 da mi kazat pa posle Aliss wonder da vidi kako e vo

read more »