Ambient on/off

KLA - our pride

7 Day 3,358, 09:11 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

KOSOVO LIBERATION ARMY
War of KOSOVO for freedom[IMG]http://i66.tinypic.com/2qc012e.[/img] … read more »

Chat-i i eShqiperis

6 Day 3,292, 12:25 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Pershendetje vllazen shqiptar , duke e pa te nevojshme bashkpuniminin mes nesh (që është mëse i nevojshem) vendosa me e hap një CHAT , ku mund të jemi më aktiv dhe më të organizuar o/Për të hyrë në chat klikoni linkun : … read more »

Balli Kombëtar!

11 Day 3,275, 09:59 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Të nderuar vllazën Shqyptar!

Kam nderin dhe knaqësin të ju njoftoj për krijimin e partis "Balli Kombëtar" - e cila do ta ketë qëllimin e njejtë si në jetën reale bashkimin e trojeve shqiptare, duke shikuar rrethanat dhe read more »

O e bukura 'MORE'

4 Day 3,263, 08:52 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

'Moj e bukura More
si të lash
e më ngë të pash
Si të lash,si të lash
siç të gjeta ngë të lash
Atje kam unë zotin At
atje kam unë zonjën Mëmë
atje kam dhe tim vëlla
gjithë mbuluar
të gjithë mbuluar
të gjithë mbuluar nën dhe
read more »

Dokument serb i vitit 1912!

15 Day 3,137, 14:47 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

“Sa aktuale kjo!!!

 
Nga historia duhet të mësojmë! Kjo është para 104 vjetëve , por nuk don të thotë se nuk ka ende veprime të tilla!?


Shikoni direktivat serbe për punën e tyre me shqiptarët në vitin 1912 në prag të luftërave … read more »