Ambient on/off

Будите државотворни, гласајте за СЗР!

25 Day 3,168, 16:53 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis

Овај чланак не пишем зато што ми је Угац послао текс 2 странице А4 формата на вибер, овај текст пишем јер сам осетио жељу да зближим народ са програмом странке здравог разума.

Нико са сигурношћу не може рећи шта је прво настало - еСвет или странка

read more »

Državotvorna akcija

137 Day 3,126, 12:08 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis

Danas smo svedoci iskrenih napora diktatorske ekipe da zbliži naciju. Iza nas je jedan izuzetno težak period u kome je eSrbija izgubila sve resurse. O tome detaljnije možete čitati u mojoj

read more »

Непристрасна анализа ресурсног рата

279 Day 3,099, 10:49 Published in Serbia Serbia Warfare analysis Warfare analysis

Јуче се водила борба за једини редак ресурс који Србија може да узме. Сви претходни покушају су били неуспешни и ово је била једина шанса да макар нешто за себе узмемо и да спасимо образ. Диктаторска екипа је одлучила да ради ударнички и 10 сати рани

read more »

[СЗР] Тријумф домаћинске Србије и подела 45 q7 тенкова [СЗР]

56 Day 2,960, 07:43 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisНа изборима који су одржани 25. децембра, тријумфовала је домаћинска Србија. Народ је препознао правне вредности за које се залажемо и у великој мери је гласао за [url=http://www.erepublik.com/en/party/read more »

[СЗР] Подела 110 тенкова квалитета 7 [СЗР]

74 Day 2,955, 05:22 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisИза нас је година пуна морала, части и поштења. У част нове године, а наравно и конгресних избора, Странка Здравог Разума дели тен … read more »