Ambient on/off

Георгиоски [Амбасадор во еЕгипет]

8 Day 1,515, 13:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Василичарска вечер. Некој си ги заврши своите обврски за Василица, и реши да напише една статија за моменталната состојба во еЕгипет.

Малце задоцнета статија ама РЛ обврските си го прават своето. Сепак, “подобро забаено, него забораено“.

So,

read more »

[Georgioski] Една поинаква амбасадорска статија

40 Day 1,468, 10:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добровечер / добар ден драги еМакедонци / еМакедонки. Знам дека периодов сте пренатрупани со статии од типот [Името] Амбасадор во еДржавата 😃
Али таков е периодот, па заедно некако ќе истрпиме, а и сепак ја играме играва за да се запознаеме со друг

read more »

Како да земаш q2 лебови од сите лебари, а да платиш замо за една

16 Day 1,374, 02:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Ова важи само доколку во моментов имате 10 злато и минимум 2 фабрики за леб (оружје), максимум нема 🙂

Во мојов случај јас имам четири q1 фирми за леб. Но Вие можете да имате и 5,6,7... но и помалку, на пример 2 или 3. Се обидов посликовито да Ви

read more »

[Амбасадор] еУнгарија: Интервју со претседателот Мк/Eng/Hu

15 Day 1,336, 11:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentЗдраво и живо македонски народе, вие го читате вториот извештај на Амбасадорот во еУнгарија.

[img]http://www.things4myspace.com/wp-content/uploads/3052/a%20note%[/img] … read more »

[Амбасадор] Унгарија

12 Day 1,288, 13:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добра вечер / ден/ утро (зависно кој кога ќе прочита и зошто ќе прочита з’ш ако не прочита нема да знае што да чита и како да чита). Да не филозофирам многу 😛.


Вие моментално ја читате првата статија на Амбасадорот на Република Македонија во У

read more »