Ambient on/off

ОГЛАС

3 Day 1,982, 13:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

ова е оглас за работа
вака секој кој сака да работи кај мене Треба да е редовен:
Плата:6.50mkd
Тенкови:1q7
Бонус ако си редовен 7 дена:3q7

read more »

Банкрот

9 Day 1,980, 04:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

ЈаС од денес паднав во банкрот Неам нисто у МАГАЦИН МКД 0 Голд 0

ОВА не е нормално што го прави плато на играва

НЕКОЈ ДА СЕ НаЈДЕ ДА помогне вака со сто било

read more »

Поделба (Завршена)

131 Day 1,976, 09:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Вака сеа претходната поделба поради недостиг на тенкови не ви пратив и многу се извинувам така да се ке направам поделба на ку1 лепчиња ке делам по 40ку1

1.СуБ
2.Воте
3.АДД за пријател
4.Шоут
5.Во коментар број на суб и воте


имам 1500ку1

read more »

Поделба e СТОПИРАНА Поради недостиг на сретства

203 Day 1,973, 09:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Поздрав е Македонци вака сега ке делам по 2ку7 и 35 ку2храна
се што треба да се направи е :

1.Суб
2.Воте
3.Шоут
4.адд за Пријател
5.Коментирај Број на суб и воте

Ке се дели до дека не се потрошат тенковите и храната


За Шоут:http://

read more »