Ambient on/off

SUB 4 SUB !!!

22 Day 1,526, 10:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

JUST PUT THE NUMBER OF THE SUB AND YOUR NEWSPAPER IN COMMENTS !
JUST PUT THE NUMBER OF THE SUB AND YOUR NEWSPAPER IN COMMENTS !
read more »

[Drente]Кандидат за конгресмен-Aлбански брег

11 Day 1,524, 02:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

[Drente]Кандидат за конгресмен-Aлбански брегЗа овие конгресменски избори се кандидирав во Aлбански брег и ова ми е втор пат.


Правилата кои треба да ги исполнувам многу добро ги познам и ги применувам ти се:

1.Нем … read more »

Видео кое ќе го наежи секој Македонец

32 Day 1,515, 05:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
На само четири дена пред почетокот на Европското ракометно првенство се загрева атмосферата кај македонските навивачи. На Youtube се појави ново видео кое само дополнително го покачува навивачкиот адреналин кај Македонците. Видеото испраќа д
read more »

Turkey in TEDEN

91 Day 1,513, 09:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

''SPECIAL TREATMENT'' FOR TRAITORS

ENJOY

read more »

Што направивме НИЕ?!

52 Day 1,497, 18:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Сојузот ОНЕ

Ние од самото додавање во играва сме во овој сојуз и сме ја избрале оваа страна. Овде ја претставуваме нашата татковина и луѓето во неа, јас сметам дека кога ќе избереш нешто остануваш со него и во ДОБРО и во ЛОШО. Никако не см … read more »