Ambient on/off

misija 2/3

17 Day 2,487, 12:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ajde decki komentari ke ve molam

read more »

misija 1/3

27 Day 2,481, 06:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ajde klavajte komentari
https://www.youtube.com/watch?v=h8IDDMkk7zw

read more »

za glupata misija

26 Day 2,474, 00:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

https://www.youtube.com/watch?v=NeNs7OkbQvMread more »

ОПАСНА ПОРАКА!!!!

24 Day 1,404, 09:35 Published in Slovenia Slovenia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Оваа статија ја пишувам да ги предупредам играчите кој ке ја добијат оваа порака.

Оваа е најверојатно така наречена фишин страна која ви бара да го впишете вашиот меил

read more »

ВАЖНО!! 4000+ луѓе во Lombardy!!

10 Day 1,260, 06:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ќе бидам краток и јасен.
Потребни се 4000+ луѓе да станат жители на регионот Lombardy.

Претходната цел заеднички ја остваривме, Umbria стана главен град и во моментов имаме 4 "покемони"

- Овошје
- Риба
- Шалитра (или како и да се преведува н

read more »