Ambient on/off

EPIC

9 Day 1,546, 13:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Анонимна
22.01.12 2305 Kin

Исповед-anus
Vcera imav analen seks so decko mi (vo gz) no ne bev serena vece dva dena. Koga go izvadi penisot od mojot anus me terase da mu go pusam a toj bese izvalkan i ne mirisase bas ubavo. Dali e mozno da sum

read more »

Plato's ?

8 Day 1,539, 05:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

You guess whose anthem is this !
Вие погодете чија химна е оваа !

http://www.youtube.com/watch?v=iR6oYX1D-0w

And ?!

read more »

Osećam se FENOMENALNO!

12 Day 1,493, 14:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Ovo prosleđujem svima, pošto je meni definitivno pomoglo. Dok
prolazimo kroz sve što nam život priređuje, neophodno je da imamo neki
svoj kutak mira. Ja sam postupio po jednostavnom savetu koji sam
pročitao u jednom mailu koji sam dobio, i

read more »

Македонија ја победи Грција во Хаг

14 Day 1,476, 02:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Меѓународниот суд во Хаг денес ја објави пресудата, во врска со тужбата која што ја покрена Македонија против Грција во 2008 година.

- Грција го прекршила член 11 од Времената спогодба со блокирањето на приемот на Македонија во НАТО на Сам … read more »

Со посвета до нашите крадци!

16 Day 1,402, 11:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Седеќи вака постизборном, добив неверојатна потреба да си ја испразнам преполнетата глава со будалштини и секакви глупости пред да експлодира самата. Mакедонија како земја многупати примала болни удари кои оставале последици. Но најмногу болат удари

read more »