Ambient on/off

ПАРИ, ТЕНКОВИ, ПУШКИ, ХРАНА......ПОДЕЛБА ЗА ФБ --> ГЛАСОВИ

44 Day 2,032, 04:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Потребни ми се гласови на ФБ
За секој глас добивата 40 мкд( 1 Глас од 1 IP адреса)
За sub и shout добивате + некој тенк,пуска.. или храна

еве линк и објаснување:

https://www.facebook.com/DzaBest?sk=app_668504749880019&app_data=

read more »

Како за почеток --->ДУБАИ<---

15 Day 2,012, 14:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво еМакедонијо!!!

Ова е моја прва статија и затоа сакам да ја искористам оваа можност да напишам за една многу битна работа.Овде го оставам линкот од пријатолот на фб кој нуди работа во Дубаи.
[url=https://www.facebook.com/risto.dushkov?ref=

read more »