Ambient on/off

Кандидатура за CP, Тим и програма [KocoskiMKD]

71 Day 1,959, 14:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво Народе Македонски!!!

Голема чест ми е да ви го претставам овој тим составен од избрани играчи, пред се активни играчи кои ја разбираат оваа игра од секој поглед!

Од моја страна, а и во име на сите нив можам да ви ветам дека ќе дадеме
read more »

Кандидатура за Претседател

56 Day 1,947, 05:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво Македонци/ки!
Здраво народе Македонски!
Здраво Македонијо!


Многумина од поактивните играчи ме знаат, 2 години сум на играва и имам доста големо искуство во предходните влади како:
заменик Премиер, Министер за Одбрана, Заменик, Пом … read more »

Поделба на 5000 Q7 Тенкови [Завршено со поделба]

187 Day 1,915, 15:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Здраво Македонијо, Здраво Македонци и Македонки!

Сакам од моја страна да направам еден "мал хуман гест" и да поделам едно 5000 тенка САМО НА МАКЕДОНЦИ!!! 😃

Поради лошата економска ситуација се надевам дека ќе ви помогнам колку можам во овој
read more »

E.B.R and Alpha Team

5 Day 1,619, 11:01 Published in USA USA Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав драги колеги!

EBR (Единица за Брзо Распоредување) i Alpha Team сега споени како една единица "E.B.R and Alpha Team" од сега заедно ке ја бранат својата еТатковина!

Целта на единицата пред се беше да биде помасовно на нашиот чат канал
read more »

ЕБР Регрутирација!!!

13 Day 1,601, 05:35 Published in USA USA Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ЕБР повторно регрутира!
Отворена Регрутација за сите што имаат желба и време за играва.
РЕФУНД ВО ЗАВИСНОСТ ОД СИЛАТА!!! пример ќе дадам за: (5000сила 20+ тенка дневно)
Од вас бараме:
-Dа бидете поредовни на ударните термини (затоа ш
read more »