Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

The Dictator ' News

[Urime]Happy New Year Albania

2 Day 1,868, 08:53 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Happy New Year AlbaniaURIME VITI I RI 2013!
Të nderuar anëtarë të CaliVita’s


Jemi në fund edhe të një viti afarist.

read more »

Eshqiperia Ne Erepublik

8 Day 1,862, 11:47 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Sapo U Hap Faqja e Shqiperis ne Facebook Ju Ftoj Shqipetar ne erepublik ta beni Like Faqen dhe ta qojm ne shum fansa te shohin edhe te tjeter se qbejme ne


Like Faqen Shqipetar te … read more »

Eja Ne Njesin Usharake SHPATA E KASTRIOTIT me Ndihma Ditore

1 Day 1,859, 02:23 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Eja Hyr ne NjesinSHPATA E KASTRIOTIT

Shperndarjet e Armeve behen Ditore ARM Q7 NE ORA 10:00
EJA TEK NJESIA USHTARAKE SHPATA E KASTRIOTIT
Gjithsejt 68 Antar.

[

read more »

Shpata e KASTRIOTIT

1 Day 1,849, 04:22 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Bashkohu per te miren e Vendit ton Eja edhe ti tek Shpata e KASTRIOTIT
Transferim Armesh qdo dit q7 eja pra tek kjo Njesi Ushtarake
Pulished By:The Voice Of Albanianread more »

Shqiperia Etnike !

5 Day 1,833, 06:43 Published in Albania Albania Battle orders Battle ordersSpecial Force Of Albanian
Urime 100 Vjetori Shqiperia Etnike

Shqipëria natyrale ose Shqipëria etnike është hapi i fundit apo rezultati i bashkimit kombëtar. … read more »