Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Весников е направен со цел да се освои ММ медалот.
Затоа удрите Subscribe безгрижно објавете: erepublik.com/en/newspaper/denivesnik-257259/1
Благодарам однапред

Статијата без наслов

13 Day 2,115, 03:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Добра вечер Македонија,каде и да си.

Нема предавање,нема откажување...
Нема да го направиме она што најмногу го сакаат не само нашите Е-НЕПРИЈАТЕЛИ туку и нашите НЕПРИЈАТЕЛИ.

Трновит е патот до наоѓање на своето место под сонцето.
Држава се г

read more »

Sub за Sub

2 Day 2,112, 10:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

1. Кликнете Subscribe на весников
2. Кликнете Vote на статијава
3. Shout:
Sub за Sub
http://www.erepublik.com/en/article/sub-sub1-2313346/1/20
4. Коментирајте го бројот на subs и votes
5. Во инбокс пратете ми линк од васиот весник и ја

read more »