Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap 🙂
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-706] ...mosolyogj.

6 2 days ago Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

A legutóbbi Topfighter napomon az 50%-os sebzésnövelőre rákapcsoltam egy 100%-ost, mert úgy emlékeztem, hogy olyankor az 50-esnél megáll a számláló, és ha lejár a 100-as, akkor utána folytató … read more »

[DM-705] ... leinterjúznék.

7 3 days ago Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Mi ez a nagy interjúáradat? Nincs mit csinálni, gyerekek? 😃

Vagy ez lenne a média modul felfelé törekvése? Beértek a fejlesztések, amit Plato hosszas és fáradságos … read more »

[DM-704] ...elfelejteni.

7 4 days ago Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Kb. egy hónapja volt egy dupla BH-m és ma is összejött. Az ilyesmi a régi szép időket juttatja eszembe, amikor még nem volt ennyi rafkós kisdives és Maverick pakk még az … read more »

[DM-703] ...bekapcsolódtam.

15 5 days ago Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Azt még megértem, hogy a házárak elszálltak egy kicsit (bár nem tudom mi a fenére számított a sok spekuláns, hisz attól, hogy valaki nagy hévvel letelepedik (közben adózik), nem lesz több pé … read more »

[DM-702] ...megy tovább.

11 6 days ago Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Milyen kedvesek az adminok… Ott a szép nagy zöld gomb, szinte azt mondja, hogy nyomj meg, és az egyszeri játékos mit tesz? Na mit? Hát megnyomja gondolkodás nélkül. 🙄

Pedig … read more »