Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap 🙂
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-778] …továbblépni.

14 7 hours ago Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Véget ért a BH-szezon, és mindenki megnyugodhat, hogy a terepharc nem lett állandósítva (egyenlőre…). Amint kiadtam a legutóbbi cikket, hogy milyen könnyen jönnek a BH-k, … read more »

[DM-777] A mesékben…

8 3 days ago Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Ma megszereztem a 800. BH-mat és igencsak mákosan, mert még előző nap ütöttem érte, de mivel 9 után ért véget a csata, ezért már 4x-es szorzóval kaptam érte a goldot. 😉
read more »

[DM-776] …zsetonokkal!

17 7 days ago Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én még egy darab token-t sem használtam el. Legszívesebben eladnám őket, ha el lehetne… 😛

Kiválasztottam négy terepet, de mindig … read more »

[DM-775] A szokás…

13 Day 3,618, 03:10 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Azt kell, hogy mondjam, hogy elég jól sikerült ez a kis mini játéktechnikai változtatás, ahol az erők kiegyenlítése révén kisebb erejű játékosok is labdába tudnak rúgni. 🙂

Persze a … read more »

[DM-774] Megszoksz…

7 Day 3,613, 11:18 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentHello nép!

Megjöttem a szabadságról. Örvendjetek és vigadjatok! 🙂

Másik ok a jó kedvre, hogy újabb event közeleg. 1 hónapon belül a 2. Szinte hihetetlen.

Elég érdekes, ahogy olvasom, csak a … read more »