Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap 🙂
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-667] Alexszel…

12 Day 2,646, 11:33 Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Lehet adminék szabadságra mentek és ezért nincs most semmi érdemleges a játékban. Mióta betegszabin vagyok nem volt még egy 10x-s BH se, pedig minden reggel becsekkolok … read more »

[DM-666] …e vidéken!

17 Day 2,644, 09:24 Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Nagyon ördögi szám ez a mai, de ennek ellenére egy jó hírrel tudok szolgálni, hogy visszatért az egov! Már biztos 1,5 hónapja nem néztem az oldalra, de ma rácsodálkoztam, hogy ú … read more »

[DM-665] Boost…

14 Day 2,641, 11:18 Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Megjött az újabb sebzésgyorsító, amelyre ha jól emlékszem korábban volt is igény egyesek részéről, csak ők valami olyasmit kértek, hogy egy gombnyomással lehessen pl. 5 … read more »

[DM-664] …ilyen sokáig.

11 Day 2,640, 11:49 Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Hosszú kihagyás után újra itt! Nem mondom, hogy nem gondoltam az újságírásra a kihagyott durván egy hónapban, de azért nagyon jól megvoltam nélküle és úgy nagyjából az erep né … read more »

[DM-663] …végtelen utakat.

15 Day 2,620, 10:15 Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Azt hiszem eddig ez volt a legnagyobb kihagyás az újság történetében, de az utóbbi egy hétben nagyon zajlott nálam az élet és inkább az rl-t választottam a játék helyett, meg egyébként is … read more »