Ambient on/off

Заедно до подобра еМакедонија (дебата) [dado.MKD]

26 Day 2,559, 07:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добар ден на сите,

Се бориме веќе долго време за конгрес да имаме наредниот месец или за наредни 2-3 месеци, доста е веќе за тоа, зошто да не направиме добар план, во кој наредните 2-3 црепа заедно со нивните влади, соработници и тн. да го направа

read more »

Частењеееее :) [dado.MKD]

53 Day 2,510, 02:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден на сите прво,

Еве денеска на овој 2,510 ден од нашиов досаден еРеп јас достигнав конечно бројка од 100 Супер Војник медали и сила од 25.000. По тој повод на секој што ќе коментира, а ќе го замолам и да шаутне ќе му пуштам п

read more »

Досадно ви е? - Погледнете некое филмче! [dado.MKD]

18 Day 2,465, 13:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден на сите,

Гледам многумина од вас се жалат досадно е дај да пукаме негде дај ова дај она...некогаш поради такви нешта се прават огромни грешки, мора ли да се пука? Зашто да не пробаме да бидеме како нашите братучеди од Кина фармери, па то

read more »

A day in eRepublik - Sisk's Contest

18 Day 2,459, 09:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello my friends!

This article is a part of the Contest called „A DAY IN EREPUBLIK“ - by Sisk.
Article of the Contest - [url=http://www.erepublik.com/en/article/-contest-a-day-

read more »

We are the community - Contest Participation

40 Day 2,454, 13:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hi to everyone! First, if you want to help me, VOTE + COMMENT and if you want you can SHARE my article, thanks!

This article is a part of a contest!
[url=http://www.erepublik.com/en/article/-contest-we-the-community-big-gold-prizes-read more »