Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link.
3. I'll sub you back.

Виц: Хомосексуалец, пушач и алкохоличар [cobe 92]

8 Day 1,990, 14:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Хомосексуалец, пушач и алкохоличар решиле да се откажат од своите пороци.
Тројцата другари отишле кај еден вештерка и таа им кажала дека ако пак се вратат на своите пороци ќе умрат. По еден месец алкохоличарот не можел да издржи, пробал алкохол, и в

read more »

Вицови за Полицајци [cobe 92]

12 Day 1,986, 12:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Четврток, 14 Април 2011 23:53
Застанува полицаец автобус во кој се наоѓаат четириесет Јаховини сведоци. Влегува внатре и го прашува возачот:
- Па добро што е ова?

А возачот му дава список со имиња на патниците и му вели па тоа се Јаховини сведоц

read more »

Вицови со Чак Норис [cobe 92]

17 Day 1,984, 03:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

-Господ сакал да го создаде светот за 10 дена, а Чак Норис му дал само шест.
-Кога Чак Норис прави склекови тој не се крева нагоре туку ја одбива земјата од него.
-Чак Норис може да дели со нула.
-Чак Норис избројал до бесконечност - 2 пати.
-Чак

read more »

Вицови за Црнци и Цигани [cobe 92]

20 Day 1,982, 00:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Како се викал првиот Циган?
- Алфа Ромео


Што прави циган пред компјутер?
Чепка во Ресајкл бин....


Полицаец во сообраќајна контрола запира возило и на возачот му вели:
-Господине, вашите документи ве молам.
Овој му дава возачка и сообраќ

read more »

Најдобри 10 вицови на светот [cobe 92]

19 Day 1,978, 17:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

10 место – Канада
Еден маж му раскажува на пријателот: „Жена ми веќе три недели е на диета“. Пријателот го прашува: „И? Колку изгуби?“. „Две недели“, одговорил мажот.

9 место – Романија
Полицијата после брза потера успева да го застане Влад. „Ве

read more »