Ambient on/off

Popull dinjitet-tredhur

5 Day 3,185, 06:37 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Popullit të Kosovës i kanë mbetur shumë pak të këqija pa i përjetuar. Vetëm në 30-vjeçarin e fundit ky popull ka përjetuar pothuajse çdo të keqe që mund të përjetojë një popull. Pavarësisht kësaj, ky popull (si shumicë) ka heshtur e po vazhdon të read more »

eBirthday

43 Day 3,142, 10:04 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello, today is my eBirthday, now i am 4 years old 😃 and hope will be my last year in eRepublik ... so for first 100 comments i'll send 10 tanks Q7

p.s i'll not send to serbians cause theyr are'nt if my friends list so please dont commet if
read more »

Albania

6 Day 3,063, 05:04 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Disa nga bukurit e Shqiperis

Alpet ShqiptareCanioni i Valbonës


read more »

Postim nga Terrnakopi

9 Day 2,946, 13:47 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Postimi i Fisnik Ismailit ne fb (Terrnakopi)

"Ky mundet me qenë postimi im i fundit për një kohë, meqë deri tash disa deputetë u arrestuen menjëherë si dolën prej ndërtesës së Kuvendit të Kosovës, e fati i njajtë sigurisht po na pret edhe disa
read more »

Kush eshte gjall?

53 Day 2,872, 16:15 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublikPershendetje vllazen po e shkruj ket artikull me ju vet kush u mbet ende ne loj dhe eshte aktiv

Erepublik u ra shum per shkak te adminave dhe kopilave tan (serbve
read more »