Ambient on/off

СТАТИЈА БР 3-RIP car mijalko

49 Day 2,750, 04:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

ПОЧИТУВАНИ ГРАЃАНИ НА Е-МАКЕДОНИЈА

OВАА е моја последна статија
Довидување до следно видување за 1-2 години очекувајте повторно мое воскресение со нов профил од д1 ,дотогаш останете ми живи и здрави

будџет за коментатори 130голд -`13 први -

read more »

PODELENO PO STATII 1 I 2

51 Day 2,749, 13:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

ПОЧИТУВАНИ ГРАЃАНИ НА Е-МАКЕДОНИЈА

ПОДЕЛИВ ПО 10 ГОЛД НА МКД ИГРАЧИ ПО КОМЕНТАРИ ОД СТАТТИИ1 И 2 ,ИМАВ62О КОГА ПОЧНАВ СЕГА 210 ПА СТАЈТЕ УШТЕ 25 КОМЕНТАРИ ДОДЕКА СТЕ ТУКА ЗА МИСИЈА А И ДА ВИДАМ СИГУРНО СУМ ПРОПУШТИЛ НЕКОЈ...А УТРЕ КЕ ИМА И СТАТ

read more »

СТАТИЈА БР 2

34 Day 2,749, 10:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

ПОЧИТУВАНИ ГРАЃАНИ НА Е-МАКЕДОНИЈА

MOЖЕБИ МОМЕНТАЛНО СМЕ МАЛУБРОЈНИ,ПОСЛАБИ НЕ ТОЛКУ ОРГАНИЗИРАНИ,СО ДРУГИ ОБВРСКИ ИТН.,НО ИГРАВА КАКО И РЛ Е ТРКАЛО ,=ИМАШЕ ВРЕМЕ КОГА Е- МАКЕДОНИЈА БЕШЕ ДО ИНДИЈА,ИМАШЕ ВРЕМЕ КОГА ЈУЖНИВЕ НЕ МОЖЕА ДА СЕ ОСЛОБОДА

read more »

СТАТИЈА БР 1

38 Day 2,749, 09:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ПОЧИТУВАНИ ГРАЃАНИ НА Е-МАКЕДОНИЈА

ВО НАРЕДНИВЕ 2 ДЕНА ЌЕ НАПИШАМ 3 СТАТИИ

НА ПРВИТЕ 25 КОМЕНТАТОРИ НА СТАТИИ ЌЕ ИМ БИДЕ ПОДЕЛЕНО ПО 10 АЛТАНИ ВО РОК ОД 7 ДЕНА Т.Е НАЈКАСНО НАРЕДНАТА НЕДЕЛА

ВО СЛУЧАЈ ДА НЕ ВИ Е ПОТРЕБНО ЗЛАТО СЛОБОДНО РЕ-

read more »

2 god bez erep

41 Day 2,749, 04:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ajde dobro Ve nasol i stajte 25 komentari za misija...a najverojatno kje poigraam nedelava i poslle kje napraam disollve na kompaniite i okollu 800 gold kje idat u budzetot ...

read more »