Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

ZGRAPCI GO DENOT

ВИЦОТЕКА 3

33 Day 2,474, 12:46 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Блажо со камионот возе за Скопје, и наму кај Велешката патарина товара една ороспија....
Одма паѓа договор за секс, и двјцата фанале да се соблекуат...
Блажо а гледа ороспијата и собува гаќите, и почнала путката да си а мачка со Нивеа, Блажо го над

read more »

ВИЦОТЕКА 2

33 Day 2,473, 07:17 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Грчки крадци, влегле у 3-4 куќи у Рожден, и украле злато и пари....
Граничната полиција и фаќа, и го викат Блажо каа преведувач....
Командирот на патролта, му вика на Блажо:
---Преведи му на виа Грчиштата, ако не кажат кај ги скрија злат'то и пари

read more »

aj po eden koment

35 Day 2,468, 14:50 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

read more »

NOV VIC

2 Day 2,376, 14:58 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Си иде Мара дом, и му вика на Блажо:
---Блажо, ти текнуе ли ја каа ги има ниа јаките главоболки виа 3 години.....Е па неам виќе....
---Де бре, како ти поминаа...
---Беше кај еден психијатар, и он ми речи да стоам пред огледало и да повторуам "Неам

read more »

vicoteka

3 Day 2,035, 16:24 Published in Spain Spain Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

VIC br1


Секој ден, кога излегувал од дома, Филип ја среќавал Ана која била многу убава, ама била мажена. Секогаш кога ќе ја сретнел и викал:
- Леле какво парче си, само што те видам и полудувам.
Еден ден таа застанала и рекла:
-Само мислиш

read more »