Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

47

23ти РОДЕНДЕН!

35 Day 3,078, 13:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПРИЈАТЕЛИ И ''НЕПРИЈАТЕЛИ'' ДА НЕ ДОЛЖАМ МНОГУ,ДЕНЕС МИ Е 23ТИ РОДЕНДЕН ПА САКАМ ДА ПОЧАСТАМ СО ПО НЕКОЈ ТЕНК КОГА ВЕЌЕ НЕМОЖАМ ДА ВЕ ВИКНАМ НА ТОРТА 😛

СЕКОЈ КОЈ ЌЕ СЕ ЈАВИ ВО
read more »

ХА ХА ХА

40 Day 2,812, 12:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав РОЏАЦИ!

Долга е и широка да објаснување ситуацијата која бидна,за мене не е ни битна...

Мојот мандат додека беше,за мене и многумина други беше најдобар во последните 2-3 години...како и да е,и тоа не е битно пошто одредени 35год … read more »

ЕВЕ ЗОШТО Е ОВАА ДРАМА! --Mr.Santino

88 Day 2,790, 07:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

ЌЕ ВИ ПИШАМ КРАТКО И ЈАСНО!

3 ГОДИНИ КУКАТЕ КАКО НЕМАМЕ ТЕРИТОРИЈА,КАКО САКАТЕ НАП ДА ИМАМЕ,А КАКО ЌЕ ИМАТЕ КОГА НЕ ПОЧИТУВАТЕ НИ НАРЕДБИ НИ ПУКАТЕ ЗА МАКЕДОНИЈА ВО ВАЖНИ БИТКИ?

ЕВЕ ВИ СЛИКИ ОД ЦЕЛАВА РАБОТА...


[img]http://i.imgur.[/img] … read more »

КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ -(Mr.Santino)-

69 Day 2,782, 18:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПочитувани МАКЕДОНЦИ и МАКЕДОНКИ и сите оние кои се чуствуваат така!

Веќе 3 години како Македонија е без своја економија и се наоѓа на слепа ули … read more »

Активирање на воената единица-Sons of Anarchy-има и рамки за аватари!

18 Day 2,772, 10:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentОваа статија е во името на сите членови на Sons of Anarchy.

Со гордост како командир на старо-новата еди … read more »