Ambient on/off

Секој ден се подобри и подобри!

0 Day 1,844, 05:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Едено големо браво за еМакедонија многу добро напредуваме во последните 2 недели,тоа значи дека играчите се освестија за предходната ситуација,многу подобро ке напредуваме и понатаму,браво!

read more »

Смешна вест!

1 Day 1,833, 04:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Конечно после долго време еАлбанија да освои територија,но повторно ке биде наша ке вложиме многу труд и ќе ја добиеме повторно цела еАлбанија ке биде еМакедонија!Ние сме посилни од еАлбанија но не и од еГрција затоа треба сите играчи односно државја

read more »

Немаме доволно државјани !

0 Day 1,830, 02:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Драги македонци и македонки на е-репаблик,не сме доволно силни да ја освоиме нашата (не)сакана соседна држава Албанија ,затоа што некои државјани имаат од 3-4 профили кои само ги користат за да си донираат злато,пари и храна и поради тоа неможеме да

read more »