Ambient on/off

1 Subcribe with a proof =80Q2 FOOD & 1 Q6 WEAPON

46 Day 1,897, 11:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

e-Players, I need help for my friend http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4299898 to catch a MM Medal, he will be very grateful for that. http://www.erepublik.com/en/newspaper/makedonski-ednevnik-252626/1

Vote and Shout the article, to

read more »

Една услуга ако може !!!

6 Day 1,896, 09:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ве молам, направете ми услуга за еден пријател.
Идете на овој линк, за поделба на 5 q7 тенкови http://www.erepublik.com/en/article/za-1-glas-5-q7-tenkovi-ajdee--2202481/1/20

Само ставите Vote да биде читана статијата

Ви благодарам, однапред.

read more »

Поделба на 200q2 храна за секого !!! Завршено (Finished)

332 Day 1,894, 14:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

За да ги добиете 200q2 храна, треба да ги направите следниве чекори :
1.Vote на статијата.
2.Subscribe на весникот.
3.Shout-за да ја разгласите статијата.
4.Да го напишете бројот на v+s во коментарите подоле.


[img]http://upload.wikimedia.[/img]

read more »

Поделба на 5q6 оружје !!! Завршено (Finished)

200 Day 1,893, 14:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

За да ги добиете 5-те q6 оружје , треба да ги направите следниве чекори :

1.Vote на статијата.
2.Subscribe на весникот.
3.Shout-да ја разгласите статија.
4.Да го напишете бројот на v+s во коментарите подоле.

read more »

Конечно си го вративме Повардарието :)

0 Day 1,892, 15:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Колку што гледам 66:0 е за нас и ако има некој активен/-на наредниве саата наше е Повардарието.
Браво е-Македонци и браво до сите наши е-сојузници.
Македонија на Македонците !!!

read more »