Ambient on/off

Хумано за Никола Гелов

4 Day 2,684, 12:28 Published in India India Financial business Financial business

Никола Гелов е ученик во СОУ „Таки Даскало“ - Битола и има 17 години. Има срцева мана и најдоцна за еден месец мора да се оперира. Операцијата ќе се изврши во болницата Филип Втори во Скопје и чини 6000 евра. Бидејќи неговата мајка е самохрана и не е

read more »