Ambient on/off

Туторијал за почетници

4 Day 1,189, 00:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Здраво...

Оваа статија е наменета за новите играчи во Erepubik...
Во оваа статија сакам да дадам кратко објаснување на некои од поважните страници во Erepublik со кои секој нов играч би требало да се запознае...
[img]http://img52.[/img] … read more »