Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

I please all of you to subscribe my newspaper and write me PM with the link of your newspaper and i will do the same for you.

1 слика милион збора!

20 Day 1,861, 14:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добра вечер македонци!

После 203 дена или повеќе од половина година, како неам објавено ниту една статија од овој мој стар и напатен весник ... време е за една слика која вечерва ме насмеа до солзи, па сакав да ја споделам со сите Вас.

[img][/img]

read more »

Собир на Демони во Виница [A V R]

55 Day 1,658, 14:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво почитувани!

Помина подолго време, повторно, откако последен пат пишував а тоа беше по повод огнометот од страна на Демони 🙂 Последен пат кога пишав и Струмјанин сеуште играше 😕 (да се надеваме дека ќе се врати повторно!)

Да не … read more »

DemonS Firework!!!

181 Day 1,591, 12:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Почитувани читатели,

На ден 1590 (по еРепублик секако) се случи она што никој не очекуваше!

На собирот по повод 1 година истите дечки од сликата до … read more »

100 дена

14 Day 1,588, 09:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Почитувани читатели,

Поминаа 100 дена како последен пат објавив статија, последниот повод беше мојот прв еРоденден. После 100 дена од него многу работ … read more »

ПРВ еРОДЕНДЕН - АВРАМОВСКИ

42 Day 1,489, 09:57 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПочитувани читатели!

еДен 1124 - 18 Декември 2010 - нов почеток
На овој ден пред точно 1 година, решив по вторпат да влезам на read more »