Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Pls Subscribe 🙂 thanks !!!

Освој секој ден базука и чоколадо!

26 Day 1,411, 07:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders
Македонските Илуминати ака. Секташите, се приклучуваат на акцијата БАЗУКА И ЧОКОЛАДО ЗА СЕКОЈ ЦИВИЛ. За да ја зајакнеме еМакедонија и да им помогнеме на цивилите и ние како и другите ед … read more »