Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Free your mind.

Статија со шодае.

35 Day 2,543, 01:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Зелки или синапи (науч. Brassicaceae, syn. Cruciferae) — фамилија со преку 330 родови и околу 3.700 видови (според податоците на Кралските ботанички градини во Кју). Името Brassicaceae е изведено од родот Brassica. Cruciferae е постаро име кое значи

read more »

Надвор од ONE, надвор од умот.

31 Day 1,678, 13:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Поздрав Македончиња, преубав летен ден, мислиш се е онака како што треба да биде, се логираш на играта на која си пое*ал дел од твојот живот и читаш.... излегуваме од ОНЕ!?

Како, кој и со кој УМ????

Ние останатите смртници кои немаме пристап до

read more »

Апел за помош / Help needed [MK/EN]

17 Day 1,575, 06:55 Published in Poland Poland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Почитувани... овојпат ќе објавам нешто што нема врска со ерепублик но осеќам должност барем и тука да се обидам да помогнам на еден мој пријател, еден млад и многу интелегентен човек чиј живот несмее да биде во опасност заради оваа подмолна болест ко

read more »

Сакав да кажам.... шмеки!

75 Day 1,559, 10:34 Published in Poland Poland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Како јас гледам едно од "ремек" делата (статиите) на Шмеки:


這沒有任何意義јас шмеки, 這沒有任何意義 這沒有任何意義 這沒有任何意義 這沒有任何意義這沒有任何意義 жими мајка 這沒有任何意義 這沒有任何意義這沒有任何意義 армакедон се криви 這沒有任何意義 這沒有任何意義 這沒有任何意義 這沒有任何意義 這沒有任何意義這沒有任何意義這沒有任何意義

read more »

[Embajadora de eMacedonia] Tiempo de cambio + entrevista

18 Day 1,367, 06:42 Published in Spain Spain Political debates and analysis Political debates and analysisThis article is copy/re-published for eSpanish people from the original read more »