Ambient on/off

СЛОБОДА или СМРТ [El Che]

102 Day 1,943, 14:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добра вечер Македонија ,каде и да си

Доста е ропство,дојде време да го разбркаме Романците во Трансилванија.И да тргнеме по Нив и тамо 🙂

[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/7835/[/img]

read more »

ММ акција од SaJrUs

30 Day 1,911, 11:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Добра вечер Македонија,каде и да си...

Пред да се "фрлите на работа" помослете само на една изрека

ПРАВИ ГО ОНА ШТО И ДРУГИТЕ САКАШ ДА ГО НАПРАВАТ ЗА ТЕБЕ

Акцијата "Медиа

read more »

ОД Македонија,ЗА Македонија [El Che]

91 Day 1,894, 13:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добра вечер Македонија,каде и да си...

BABY SQUAD - our NAME is our MARK
BABY SQUAD единица каде ш

read more »

АПДЕЈТ ?! [El Che]

30 Day 1,879, 11:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Добра вечер Македонија каде и да си....

Листам по ереп весниците и не ми се верува...Има нова промена,а никој не напишал ни збор за тоа.
Се сеќавам на времето кога имаше и по 7-8 статии за една иста работа.Колку пасивни сме станале...ние "старите

read more »

Техничка Влада [El Che]

87 Day 1,864, 13:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добра вечер Македонија,каде и да си.

Ова е една идеја која одамна ја размислувам,а сакам и Вие да се вклучите во нејзино разработување.

Станува збор за т.н. ТЕХНИЧКА ВЛАДА,односно Влада составена од професионалци кои сакаат и имаа

read more »