Ambient on/off

ТОП 5 [El Che]

25 Day 2,126, 00:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

И тоа се случи
Во топ 5 има само 4 СТАТИИ 🙂
Односно во цел медиумски простор има само 4 статии
Оваа е дното,дефинитивно
Еве ја и ПЕТТАТА,СО САМО ЕДЕН ГЛАС!!!
Играчите не спијат заради турниров,а не статии да пишуваат
Имаат попаметна работа :

read more »

ТОП 5 [El Che]

1 Day 2,126, 00:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

И тоа се случи
Во топ 5 има само 4 СТАТИИ 🙂
Еве ја и ПЕТТАТА,СО САМО ЕДЕН ГЛАС!!!
Играчите не спијат заради турниров,а не статии да пишуваат
Имаат попаметна работа : FIHGT,FIGHT,FIGHT...

read more »

Отчет [El Che]

62 Day 2,066, 13:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добра вечер Македонија,каде и да си

ОТЧЕТ = доказ за сработеното/направеното = НЕМА ПЛУКАЊЕ 🙂

Акцијата за собирање сретства за помош на Чилеанскиот бејби бум беше и повеќе од успешна.
[url=http://www.erepublik.com/en/article/chile-

read more »

Chile,Macedonians are with you [El Che]

164 Day 2,064, 00:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Chileans

Macedonia is with you!
Not only on the battlefield, but also in helping new Chilean players.
Good luck with the new baby boom

Macedonians

Let's help our allies
Please donate food to help the future Chilean soldiers


[ … read more »

Г точка [El Che]

116 Day 2,048, 03:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден Македонијо,каде и да си.

Г точка - G spot
дефиниција: ерогена зона лоцирана во вагината,која кога е стимулирана води до силно сексуално возбудување,силни оргазми и женска ејакулација.

[URL=http://imageshack.us/photo/my-

read more »