Ambient on/off

3/3 (El Che)

43 Day 2,468, 21:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Нешто околу играва:

Ми требаат 25 коментари...за мисијата!

Благодарам

П.С.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА

read more »

CSRF attack detected (El Che)

41 Day 2,467, 14:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

SOMETHING ABOUT THE GAME

CSRF attack detected

Cross-site request forgery во превод: НЕ ГО БИВА


WIKIPEDIA


П.С.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА[/

read more »

25 коментари (El Che)

54 Day 2,466, 02:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Прашина и весникот фатил...

МОЛАМ ЗА 25 КОМЕНТАРИ

БЛАГОДАРАМ

П.С.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА

read more »

SUPREME DIPLOMACY [El Che]

254 Day 2,253, 01:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello good erep people
Please excuse me for my bad English.

This article is about the finest diplomacy presented by Serbian MoFA.
Yesterday I read an official article by the Serbian government. If you have not yet read,you should do that.It’s

read more »

За и околу... [El Che]

99 Day 2,251, 12:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добра вечер Македонија,каде и да си!

Не знам после колку време,еве и моја статија.Конечно почнаа да се придвижуваат работите и на оваа игра и малку од малку станува пак интересно да се отепа некој дел од денот 🙂

ТВО сојузот забрзано се распаѓ

read more »