Ambient on/off

Who is Ronald Gipper Reagan?

22 Day 1,789, 02:46 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

English Version
Hello everybody!I think that all know who is Ronald Gipper Reagan in game.


First:The eRepublik Story of General Cartman Lee.
Listen to youTube this

read more »

Kush jane Napoleon 54,Kushtrimzz dhe Krimiko?

15 Day 1,788, 05:13 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Pershendetje te gjitheve!Pakica ne loje me njohin shume mire se kush jam dhe se cili ka qene accounti im i pare kurse shumica nuk me njohin.Per here te pare jam regjistru ne kete loje qe ne daten 21 maj 2012 dhe e mbaj mend shume mire ate date dhe

read more »