Ambient on/off

Државна Армија - Бенефиции и загуби

39 Day 1,762, 13:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Дали би биле дел од Државната Армија? Дали би биле горди кога ќе бидете дел од Армијата во која членуваат ScymeX, Aexil Kong и сите други Македонци кои придонеле за Македонија?*** Дали би сакале да добивате онолку колку што ќе потрошите? Какво ќе бид

read more »

Is this coincidence ?

31 Day 1,695, 03:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello, fellow citizens.

Today I saw on a forum some rainbow flag, therefore I didn't know anything about it. I wanted to know more about that flag, so I Google it. I started reading Wikipedia's article

[url=http://en.wikipedia.org/read more »

Крајот дојде, со среќа на останатите!

36 Day 1,667, 03:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден мои есограѓани. Секогаш доаѓа крајот, дали порано или подоцна прашање е само на време. Моето време дојде. Редно беше да се откажам од играва. До сега беа неколку мои откажувања на број, но ова е последно и конечно. Од вечер

read more »

Егоизам и нешто повеќе...

49 Day 1,641, 14:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Расипништвото на Македонецот доаѓа до тој степен, што меѓу себе ќе се уништиме за да постигнеме нешто повеќе кое за почеток би се задоволило сопственото его, а потоа и финаски да се зајакне. Така бил ПРЦнат и нашиот херој Гоце Делчев во селото Баница

read more »

Let's help eachother / Ајде да си помогнеме еден на друг

133 Day 1,635, 06:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Македонска верзија:

Претплатете се на мојот весник, ќе ви бидам многу благодарeн. Доколку имате весник напишете го линкот од весникот во коментар да се претплатам. Ајде заедно да си помогнеме до нов ММ Медал. о/

English version:

Subscribe

read more »