Ambient on/off

Имат нешчо проблем во фемерето?

25 Day 3,539, 15:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Ве заебавам бе, за мисија ми е 4/3


read more »

Диктатура

8 Day 3,398, 16:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Почитувани,

Не сум многу активен последниве денови ама ги исчитав актуелниве статии и го прочитав пак последниот update околу диктат … read more »

Против "AS" за ресурси!

31 Day 3,364, 16:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis
Почитувани,

Сум бил многу пати во влада и еднаш цреп и многу добро знам како функционира еВлада и кои се ингеренции на еВлада, а кои се на еПретседател.
Одсекогаш сум застапувал став дека главread more »

Т'га за востанија

12 Day 3,343, 14:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Т'га за востанија


В масонски ложи как да се метнам
И в наша Индија да си прелетнам
Во наши региони јас да си идам
Да си супортнам Карнатака, Керала да видам
Да видам дали скриптата и … read more »

9 голд и 9 чоколадца за секој

9 Day 3,286, 05:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Отворете го мејлот со кој сте регистрирани на играва и земети си 9 голд и 9 енерџи бара.

read more »