Ambient on/off

Ајмо народее навалете тазе вицови.. (+16)

11 Day 1,910, 07:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво..
Оваа статија сакам да ја посветам на вицовите и малку да се насмееме

1.Си била некоја вдовица, направила колач за да му го носи на маж и.<
Одејќи кон гробиштата колачот и паднал. Кога жената стигнала на гробт на маж и почнала да

read more »

Интервју со Персеј Македонски

55 Day 1,903, 09:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво драги мои денеска кје ви го презентирам интервјуто со Персеј Македонски

1.Кој е Персеј Македонски во реалниот живот ?

Зоран Мијалков од Штип, Татко на два сина, Голем верник во БОГ, бранител од 2001 и крводарител. Работам како биб

read more »