Ambient on/off

(още СПАМ) барабар Мечо с мнение...

17 Day 1,084, 06:34 Published in Bulgaria Bulgaria

Здраве желаем, компанията!
Търпях, стисках зъби да не драсна и аз накоя статия за Македония, ама нейсе... Трее май всеки да си каже неговото както е тръгнало. Аз поне ще гледам да е накратко, че си мисля, че ще ме понахулят отвсякъд … read more »

eBulgaria - Yoda comments

10 Day 1,070, 02:52 Published in Bulgaria Bulgaria

Здраве желаем, Компанията!
Ей от ония дни за пореден път изгледах всички части на Star Wars поред и днес малко се позачудих какви ли простотии би дрънкал Yoda ако цъкаше еРепублик... И така кат почнах да драскам по памет некви цитати … read more »

Тест за патриотизъм

13 Day 1,047, 04:02 Published in Bulgaria Bulgaria

Здраве желаем, компанията!
Я дайде да видим дали ставате за нещо... Ей от ония дни си направих Теста за патриотизъм на Иво Сиромахов и днес си викам чакай да ви го плясна и тука, ама така малко изпоадаптиран като за играта. Ай, започваме😞
read more »

Мечо из бек (рили гут, а?)

19 Day 1,035, 15:15 Published in Bulgaria Bulgaria

Здраве желаем, компанията!

Не сме се чували отдавна, ама не се притеснявайте – жив съм, здрав съм, беден съм.. . Все едно съм си в реалният живот, ама аватара ми е по готин от физиономията.
Както и да е, дай да ви кажа в бързината … read more »

Новата игра

7 Day 966, 03:08 Published in Bulgaria Bulgaria

Здраве желаем, компанията!

Дойде време и аз да орева медийното пространство заради новата версия. Дотук резултата е много в полза на новата игра. Една статия – 0.5 точки награда. След това дойде бетата – 2 дни – преинсталиране на браузъра. … read more »