Ambient on/off

Ситуацията в еБългария през погледа на един Мечо

14 Day 1,172, 01:55 Published in Bulgaria Bulgaria

Здраве желаем, компанията!

Днес и аз ще направя един нелеп и откровено тъп опит да се пробвам в поетическият СПАМ. Както винаги, той е закъснял и съвсем не на място. Затова обещавам, че повече няма да се повтори. А сега към същественото: … read more »

Истината за Чили

25 Day 1,168, 09:57 Published in Bulgaria Bulgaria

Здраве желаем, компанията!

След поредицата статии, посветени на най-положителното женско качество, реших и аз да напиша една статия, пък барем я прочетете и се образувате малко. ЦИЦИ!

Навярно много от играчите ни се чудят за с … read more »

За курса на бонбоните и вноса на крушите

14 Day 1,160, 02:20 Published in Bulgaria Bulgaria

Здраве желаем, компанията!

Понеже ме хванахте в настроение, та реших че днес ще съм ви полезен. Ще се пробвам да ви обясня механиката на валутния пазар по прост (да не кажа откровено тъп) начин. Пък братята икономисти с повече познания, м … read more »

Горчивата (или по-скоро сладка) истина!

21 Day 1,153, 03:09 Published in Bulgaria Bulgaria

Здраве желаем, компанията!

С две думи неделя е, еБългария взе София и т.н. – по пет на клик по 6 на маса и още 3 под маса. С настоящия бейби бум нашата мила онлайн държавица се нареди измежду най-многобройните в еСвета. Само дет кат аз е … read more »

Средният е-българин + резултати от конкурса

36 Day 1,123, 18:00 Published in Bulgaria Bulgaria

Здраве желаем, компанията!
Не знам защо, ама реших, че трябва да ви запозная подробно с една „обществена тайна”: Принципите и позицията на средният е-българин... Още от рано ви предупреждавам, че това е само леко въвведение към обявяванеread more »