Ambient on/off

Mesaj deschis catre presedinte

10 Day 782, 15:30 Published in Romania Romania

Salut andy, nu ne-am mai intalnit prin presa datorita lipsei timpului meu liber. Insa observ ca esti alt om, cu alt comportament mai matur. Ma bucur sa pot spune asta despre tine, ca nu mai esti cel care vorbeai mult fara sa spui nimic, arogant si

read more »

Apel la UNITATE ! [ despre armele gratis ]

3 Day 755, 10:36 Published in Romania Romania

In primul rand ii salut si ma inclin in fata celor care ofera arme gratis, sau subventionate, indiferent de nume, culoare politica sau interese. Felicitari, meritati respectul intregii tari.

Insa, tot pe aceasta cale, va rog in mod public, NU MAI

read more »

Arme ieftine in plin razboi

14 Day 750, 13:12 Published in Romania Romania

Dragi romani, in primul rand ascultati ordinele oficiale pentru urmatoarea perioada. Vor urma niste lupte extrem de importante pentru Romania, asa ca fiti cu ochii in 4 si...scoate-ti banii de la ciorap !!! In scurt timp acestia vor face diferenta.

read more »

Dear God,

11 Day 737, 05:08 Published in Romania Romania

So far this year you have taken away my favorite dancer Michael Jackson, my favorite actor Patrick Swayze and my favorite singer Stephen Gately and my favorite actress Farah Fawcett.
Just so you know, my favorite politician is Alex Craciun.

P.S°

read more »

Ziua alegerilor [ Miscare soc in politca ]

37 Day 694, 16:07 Published in Romania Romania

Buna ziua Romania .

Astazi este o zi importanta in istoria Romaniei, pentru ca au loc alegerile pentru presidintia partidelor care vor conduce Romania in urmatoarea perioada. Poate unele dintre cele mai importante din istoria recenta si viitorul

read more »