Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Gazeta me botime të veçantë. - http://tinyurl.com/VoLnewspaper

Kandidimi im për Kryetar të Partisë dhe për Presidencë.

16 Day 3,006, 09:52 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisPërshëndetje eShqipëtarë të eShqipërisë krenare,
Kam nderin dhe rrespektin që para jush të shpall kandidimin tim për Kryetarë të Partisë LVV dhe të paraqes platformën e partisë por sigurisht nëse
read more »

Lëvizja Vetëvendosje [Zgjedhjet Për Deputet]

17 Day 2,102, 15:22 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisPërshëndetje eShqiptarë

Nuk dua që të ju marr shumë kohë me artikullin e radhës por vetem dua që të ju them disa gjëra rreth zgjedhjeve për deputet, këtë radhë ndodhën disa gjëra që e dëmtuan … read more »

eKuizi i Dituris

15 Day 2,095, 17:18 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentPërshëndetje eShqipëtarë

Po e shofim të gjithë se argëtimi në lojë ka rënë dukshëm dhe për këtë skemi cfarë të bëjmë apo si tja bëjmë, por në këtë rast unë kam organizuar një … read more »

Lëvizja Vetëvendosje [Zgjedhjet për Kryetarë]

17 Day 2,093, 09:04 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis
Përshëndetje eShqiptarë.

Të nderuar eShqipëtarë të eShqipërisë krenare, po ju shkruaj si Kryetarë i Lëvizjës Vetëvendosje që pasi kërkova votën tuaj një muaj më parë dhe mora shumicën e votave … read more »

Lëvizja Vetëvendosje [Aleanca dhe Zgjedhjet për CP]

14 Day 2,082, 23:01 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisPërshëndetje eShqiptarë.

Muaji korrik ishte i sukseshëm në shum sfera, dhe më shum në atë që arriti Presidenti VisarJ me Shqipëtarët duke ruajtur territoret në indi dhe duke rimarrë territoret … read more »