Ambient on/off

Еден трик кој може да го привлече вашето внимание

9 Day 1,133, 13:55 Published in North Macedonia North Macedonia

Уште на почеток ве предупредувам не е трик за збогатување во еСветот🙂🙂🙂

Ова нема врска со играва, па ако не сакате да се опуштите малку престанете да читате и поздрав🙂🙂🙂

Математика е, и интересно е.

Со 12 математички операции добијте ја дат

read more »

Аирлија нека е. Опозицијата со 4 конгресмени.

11 Day 1,132, 06:29 Published in North Macedonia North Macedonia

Иако опозицијата освои скромни 4 конгресменски места сметам дека е тоа голем успех за помалите политички партии. Да бидеме реални, се боревме против огромната гласачка и пропагандистичка машинерија на ОеМ кои заслижено се навлезени во секој сегмент о

read more »