Ambient on/off

Боли ме бре уво... за тог ПРЧа

39 3 days ago Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisОно јес... Не волим како размишљају ови Живанчевићеви ботови, као ни то како он размишља. Да се зближавамо са америма, да смо у савезу са Украјином.
Како да волим Украјину, кад' је пуна тог Десног сектора, Азова, Кракена. Кад' је зван
read more »

Нисам веверац ! (Тиче се руса)

60 6 days ago Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisБио јутрос тај неки тренинг рат са америма, онако лагани, као и сваки други тренинг рат. Било јутро. Рекох дај мало, баш мало да ударим за еСрбију,read more »

Јасно видљиви комплекси и фрустрације

73 Day 5,986, 11:33 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis

Они из странке моралног посрнућа, аутошовинисти, другосрбијанци говоре како не мешају игру и РЛ свет. Говоре како су нам американци у овој игрици најбољи савезници, савезници за пример.
У каквој борби, у борби са каквим циљем су нам амер
read more »

Далеко је ово од поштене игре

21 Day 5,978, 08:57 Published in Serbia Serbia Warfare analysis Warfare analysisНедавно сам писао о томе како нас турчин Бакариз истискује из Саудијске Арабије.
Не даје нам да фармамо тамо. Бије на крају рунде и отима нам СХ.
Био сам убеђен да о
read more »

Сумњам у Живанчевића

119 Day 5,976, 04:35 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis

Доста дуго се нисам бавио ереп политиком. На неки наговор, обрлаћење, не знам ни себи да објасним зашто, није да нисам, био сам члан морално посрнулих. Упао сам у странку. Гурао сам тако неко време као посрнуо, док се нисам освестио и увидread more »