Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

This newspaper will give you official instructions and information about eAlbania.

RROFTE SHQIPERIA

38 Day 2,317, 01:10 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Pershendetje vllezer dhe motra

Sic e dini sot perfundoi turneu National Shield 2 dhe si President e ndjej per detyre t'ju informoj rreth ngjarjeve ne vijim.

TURNEU DHE SHQIPERIA

Ka qene nje turne ku neve si shtet kemi qene teper te

read more »

RROFTE SHQIPERIA

33 Day 2,302, 08:41 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Pershendetje vllezer dhe motra

Kane kaluar 5 dite nga zgjedhjet Presidenciale dhe gjate ketyre diteve ka patur plot zhvillime ne eShqiperi te cilat kane qene teper pozitive.

FSHIRJA E eMALIT TE ZI

eShqiperia se bashku me eBosnjen pas

read more »

RROFTE SHQIPERIA

38 Day 2,298, 07:47 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Pershendetje motra dhe vellezer

Si fillim dua te falenderoj te gjithe personat qe paten besim tek une e me votuan gjithsesi edhe ata qe nuk me pane te denje i falenderoj per kontributin qe japin si duke ndihmuar eShqiperine ashtu edhe me mendimet

read more »

Napoleon 54 | Mbi largimin e presidentit

43 Day 1,952, 09:22 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Pershendetje
Presidenti aktual i vendit Napoleon 54 ka vendosur ta ler lojen per arsye familjare dhe personale te cilat nuk deshiron ti tregoj qe te mos behet baz e paragjykimeve. Ai i kerkon ndjes gjith komunitetit shqiptar per kte vendim. Ju

read more »

RROFTE SHQIPERIA

83 Day 1,933, 06:59 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Pershendetje vellezer dhe motra

Fillimisht falenderoj te gjithe personat qe me votuan ne keto zgjedhje por natyrisht edhe ata qe kishin mendim ndryshe sepse vota e tyre me ben te mendoj e punoj me hsume kete muaj.

Sic mund ta dini ose mos ta

read more »