Ambient on/off

24 май – Ден на славянската писменост, на българската просвета и култура

4 Day 1,281, 00:24 Published in Bulgaria Bulgaria Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

24 май е един от най-обичаните празници за всички българи. Той се отбелязва в чест на славянската писменост, на българската просвета и култура и най-вече в чест на равноапостолите Кирил и Методий. Празникът е признат за официален в България с решение

read more »

[Bот] Всеки абонамент пирон в ковчега на Сърбия

15 Day 1,258, 08:14 Published in Bulgaria Bulgaria Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentВ навечерието сме на може би най-сериозната война за нас и за нашите съюзници. За това призовавам всички да се абонират за вестниците по-долу. Доста са и са от различни страни.
Абонир … read more »

Една малко по-голяма MM Кампания

19 Day 1,250, 05:43 Published in Bulgaria Bulgaria Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentЗдравейте драги читатели !
Правиха се много МММ кампании и тази не е по-различна, но този път в нея се включиха 4-ти държави : България, Русия, Украйна и Беларус.

Ще помоля всички … read more »

Малко смях по време на криза

8 Day 1,239, 08:54 Published in Bulgaria BulgariaОще от начало искам да кажа, че статията е пълня тролня с цел малко да се посмеете.
По-големите от вас си спомнят за играта Pacman, а по-младите са чували за нея. В този ре
read more »

Media Mogul Medal - Благодарско

7 Day 1,235, 14:28 Published in Bulgaria BulgariaИскам да благодаря на всички, които се абонираха за моя вестник. Без вашата помощ нямаше да мога да взема този медал !!!

[img]http://img23.imageshack.us/img23/1476/[/img] … read more »